Voorrijkosten

 • Zone 1 €50,-

  Voorrijkosten 0-20 kilometer

 • Zone 2 €60,-

  Voorrijkosten 20-40 kilometer

 • Zone 3 OP AANVRAAG

  Voorrijkosten 40+ kilometer

Arbeid

 • ma t/m vrij 09:00-15:00 uur €70,-

  Prijs per uur

 • zat, zon en feestdagen €140,-

  Prijs per uur

 • Probleem oplossen €100,-

  (Binnen 4 uur) Prijs per uur

Onderhoud

 • Tot 40 KW €70,-

  cv ketel/moederhaard/gaskachel

 • 40 tot 90 KW €140,-

  cv ketel/moederhaard/gaskachel

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw, na het eerste uur wordt er per 15 minuten gerekend.

Onderhoudsbedragen zijn exclusief btw en exclusief materiaal.

Onderhoud aan geisers wordt niet uitgevoerd door VMB.

DOWNLOAD ONS CONTRACT EN VOORWAARDEN

VUL ONS CONTACT FORMULIER IN.

 

SPOED? NEEM TELEFONISCH CONTACT OP!

WAT KLANTEN OVER VMB ZEGGEN

Rick K
Rick K
2023-11-17
Volop in de verhuizing, badkamer laten renoveren. Badkamer klaar douchen…. Ja fout kachel in storing pff. Ontlucht en geen verbetering. Stress in hoogste nivo, dit ook nog erbij. Rondgaan bellen nergens sjoegen. Via via gehoord van Vmb, deze gebeld en morgen ben ik er. Na een korte check heb kwamen er wat problemen naar boven. Nu wilde we vorig jaar pas een nieuwe ketel kopen maar pas volgend jaar. Vincent kwam meteen met een mooie offerte en hele mooie service erbij. Plaatsen kon al over 2 weken, we konden nog douchen in ons oude huis gelukkig. Maar ‘s avonds werd ik gebeld, schrikt het vrijdag we hebben een uitvaller. Jongens werkte super snel en supernetjes en……. Het is nu 20 graden in huis. Vincent super bedankt voor de hele snelle service en Barry en maat voor het puike werk. Eindelijk douchen en warmte in ons nieuwe huis dankzij VMB
M vH
M vH
2023-11-15
Vincent snel en top werk verricht. Heeft onze cv ketel gemaakt en is net zo lang terug gekomen totdat het gedaan was. VMB is echt een aanrader.
ELEONORA Ozinga
ELEONORA Ozinga
2023-11-15
Wil je een goede snelle en betrouwbare service bel dan VMB installatietechniek Snelle service , levert goed werk , Weet wat hij doet , vriendelijk Lekkage snel gevonden en verholpen Zeer tevreden Echt top 👌🏾👍🏽
Edwin van Buuren
Edwin van Buuren
2023-11-14
Serieuze, goede monteur die netjes werkt en afspraken goed communiceert en nakomt. Vloerverwarmingsunit vervangen en leidingen doorgespoeld. En door goed advies kosten bespaart op onderhoud van cv ketel dat nog niet nodig was. Ook is hij doordeweeks snel telefonisch bereikbaar voor als er nog vragen zijn. Bedankt wederom Vincent.
Bjorn Passchier
Bjorn Passchier
2023-11-13
Duidelijke communicatie. Snel en goed geholpen 👍
Judith Vreeburg
Judith Vreeburg
2023-11-03
We hadden bij de verbouwing van onze nieuwe woning iemand nodig die onze radiatoren weg zou halen voor vloerverwarming, Vincent kwam kijken en we maakte gelijk een afspraak voor de volgende dag. Hij werkt netjes en je hebt snel contact mocht er iets nodig zijn, zo kwam hij die week nog terug omdat er nog meer moest gebeuren, hij dacht mee met ons zodat alles goed kon verlopen met de aanleg van de vloerverwarming. Super
Menno De Benno
Menno De Benno
2023-10-25
wederom top service !
Fullkick Fullkick
Fullkick Fullkick
2023-10-18
We hadden hulp nodig en zijn snel en zeer goed geholpen. Vincent is een topgozer. Hij heeft een oog voor de mens achter de klant. Bedankt Vincent!
shandely de Palm
shandely de Palm
2023-10-11
Wauw! Wat een top bedrijf is VMB. Eerlijk en klantvriendelijk. Makkelijk bereikbaar, snel en professioneel geholpen. Na veel rond te hebben gekeken, voor VMB gekozen en wat ben ik blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Duidelijk offerte die ik al snel in mijn inbox heb ontvangen, helemaal tot in de puntjes beschreven. Duidelijke afspraken en ze kwamen netjes op de afgesproken tijd. Ze hebben aan mij een vaste klant! TOP!
Maruschka Wauters
Maruschka Wauters
2023-10-10
Zeer goed, professioneel en efficiënt bedrijf, Vincent weet waar hij het over heeft, geeft goed advies, is betrouwbaar en vakkundig.