Zakelijk

VMB een betrouwbare servicepartner voor de zakelijke klanten.

Particulier

Betrouwbare servicepartner en snel paraat bij storingen voor particulieren

OVER VMB INSTALLATIETECHNIEK

VMB INSTALLATIETECHNIEK IS EEN JONG BEDRIJF EN ACTIEF SINDS OKTOBER 2021.

Oprichter: Vincent Bakker, met ruim 18 jaar ervaring in de installatietechniek.

VMB is op het gebied van storingen (geen warm water en/of verwarming) écht service gericht en probeert dan ook altijd binnen 24 uur te schakelen bij deze storingen, wel of geen contract. Vaak worden storingen/lekkages al binnen 4 uur weg gereden. VMB heeft één nummer en is bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur t/m 15:00 uur op 0181 20 12 13. Dit telefoonnummer geldt ook voor spoed, voor of na openingstijden. Echter dient de klant een bericht in te spreken om terug gebeld te worden. Ook is VMB INSTALLATIETECHNIEK aangesloten bij TECHNIEK NEDERLAND. VMB staat voor vakmanschap en neemt haar verantwoording hier dan ook voor.

VMB heeft dan ook de volgende certificeringen en is aangesloten bij de volgende instanties:

VCA, VAKMANSCHAP CO, CO-KEUR, TECHNIEK NEDERLAND, ERKEND LEERBEDRIJF

 

Ook beschikken wij over gediplomeerde en gecertificeerde elektriciens, bij een storing aan uw groepenkast of simpelweg uw tuin verlichting.

 

Voor de mechanische ventilatie en luchtbehandelingskasten hebben wij ook het perfecte team.

Voor loodgieters werkzaamheden, denk hierbij aan klussen in de kruipkelder, badkamer of dak reparaties, zit u ook bij VMB aan het juiste adres.

Wij zijn een jong gedreven team met veel kennis en leuke collega’s.

VMB werkt met ZZP’ers en beschikt dus niet over vast personeel.

Wij hechten veel waarde aan service en kwaliteit.

ONZE SERVICE

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Kies voor VMB Installatietechniek en ervaar de voordelen van hoogwaardige installaties die uw comfort verhogen, uw kosten verlagen en een positieve impact hebben op het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

radiator, heating, flat radiators-250558.jpg

Verwarming

Service/onderhoud cv-ketels van de merken: (Remeha, AWB, Vaillant, Intergas en Nefit).

Verwijderen, vervangen of plaatsen van radiatoren.

flame, gas stove, cooking-871136.jpg

Gas

Opspeuren van gaslekkages binnenshuis. Reparaties draadfitten, pers en knel werkzaamheden + afpersen van gasinstallatie met gasrapport.

Afspraak maken?

apartment, interior design, indoors-5346462.jpg

Sanitair

Leidingwerk van keuken, badkamers en toiletten aanpassen/verleggen.

Buitenkranen aanleggen voor de voor en-achter tuin.

Close-in, close-up en plintboilers installeren. Uiteraard installeren wij alles boilers met een aansluiting tot 230 Volt.

IMG_7362

Service

Met het service contract van VMB heeft u altijd de juiste service binnen 24 uur. U kunt ons een WhatsApp bericht sturen, maar uiteraard ook bellen of mailen.

WhatsApp Image 2022-07-23 at 4.46.36 PM

Onderhoud

Onderhoud aan cv-ketels, heaters, gaskachels, moederhaarden en vloerverwarming verdeler spoelen en/of vervangen.

WhatsApp Image 2022-07-23 at 4.46.36 PM

Storingen

Verhelpen van storingen aan cv-ketels, gaskachels, moederhaarden, heaters, boilers en thermostaten.

 

Wist u dat bij goed onderhoud, storingen voorkomen kunnen worden. Maak hiervoor een afspraak via het contact formulier, (home pagina van de website).

HOE WIJ TE WERK GAAN

VMB VOLGT GRAAG DE VOLGENDE STAPPEN

UITVRAAG

Onze monteur probeert een helder beeld te krijgen wat de storing of uw probleem is zodat we een juiste inschatting kunnen maken.

OFFERTE

U ontvangt van ons een offerte. Als deze akkoord is zullen wij spoedig een afspraak met u maken. Deze afspraak wordt telefonisch en/ of per e-mail bevestigd

WE KOMEN LANGS

We zullen spoedig bij u zijn om de gevraagde werkzaamheden uit te voeren.

WAT KLANTEN OVER VMB ZEGGEN

Rick K
Rick K
2023-11-17
Volop in de verhuizing, badkamer laten renoveren. Badkamer klaar douchen…. Ja fout kachel in storing pff. Ontlucht en geen verbetering. Stress in hoogste nivo, dit ook nog erbij. Rondgaan bellen nergens sjoegen. Via via gehoord van Vmb, deze gebeld en morgen ben ik er. Na een korte check heb kwamen er wat problemen naar boven. Nu wilde we vorig jaar pas een nieuwe ketel kopen maar pas volgend jaar. Vincent kwam meteen met een mooie offerte en hele mooie service erbij. Plaatsen kon al over 2 weken, we konden nog douchen in ons oude huis gelukkig. Maar ‘s avonds werd ik gebeld, schrikt het vrijdag we hebben een uitvaller. Jongens werkte super snel en supernetjes en……. Het is nu 20 graden in huis. Vincent super bedankt voor de hele snelle service en Barry en maat voor het puike werk. Eindelijk douchen en warmte in ons nieuwe huis dankzij VMB
M vH
M vH
2023-11-15
Vincent snel en top werk verricht. Heeft onze cv ketel gemaakt en is net zo lang terug gekomen totdat het gedaan was. VMB is echt een aanrader.
ELEONORA Ozinga
ELEONORA Ozinga
2023-11-15
Wil je een goede snelle en betrouwbare service bel dan VMB installatietechniek Snelle service , levert goed werk , Weet wat hij doet , vriendelijk Lekkage snel gevonden en verholpen Zeer tevreden Echt top 👌🏾👍🏽
Edwin van Buuren
Edwin van Buuren
2023-11-14
Serieuze, goede monteur die netjes werkt en afspraken goed communiceert en nakomt. Vloerverwarmingsunit vervangen en leidingen doorgespoeld. En door goed advies kosten bespaart op onderhoud van cv ketel dat nog niet nodig was. Ook is hij doordeweeks snel telefonisch bereikbaar voor als er nog vragen zijn. Bedankt wederom Vincent.
Bjorn Passchier
Bjorn Passchier
2023-11-13
Duidelijke communicatie. Snel en goed geholpen 👍
Judith Vreeburg
Judith Vreeburg
2023-11-03
We hadden bij de verbouwing van onze nieuwe woning iemand nodig die onze radiatoren weg zou halen voor vloerverwarming, Vincent kwam kijken en we maakte gelijk een afspraak voor de volgende dag. Hij werkt netjes en je hebt snel contact mocht er iets nodig zijn, zo kwam hij die week nog terug omdat er nog meer moest gebeuren, hij dacht mee met ons zodat alles goed kon verlopen met de aanleg van de vloerverwarming. Super
Menno De Benno
Menno De Benno
2023-10-25
wederom top service !
Fullkick Fullkick
Fullkick Fullkick
2023-10-18
We hadden hulp nodig en zijn snel en zeer goed geholpen. Vincent is een topgozer. Hij heeft een oog voor de mens achter de klant. Bedankt Vincent!
shandely de Palm
shandely de Palm
2023-10-11
Wauw! Wat een top bedrijf is VMB. Eerlijk en klantvriendelijk. Makkelijk bereikbaar, snel en professioneel geholpen. Na veel rond te hebben gekeken, voor VMB gekozen en wat ben ik blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Duidelijk offerte die ik al snel in mijn inbox heb ontvangen, helemaal tot in de puntjes beschreven. Duidelijke afspraken en ze kwamen netjes op de afgesproken tijd. Ze hebben aan mij een vaste klant! TOP!
Maruschka Wauters
Maruschka Wauters
2023-10-10
Zeer goed, professioneel en efficiënt bedrijf, Vincent weet waar hij het over heeft, geeft goed advies, is betrouwbaar en vakkundig.